Sentina Oy on perheyritys, joka tarjoaa vanhustyön yhteisöille palvelukonseptin merkityksellisen ja sosiaalisesti aktiivisen arjen luomiseen. Tuemme laadukasta palveluprosessia asiakasyhteisöjemme kanssa kehitetyn  Sävelsirkku – menetelmän avulla.

Sävelsirkku on yhteisöllisyyttä tuottava, ikääntyneitä ja heidän hoitajiaan voimaannuttava ryhmätoimintamuoto. Palvelu on edelläkävijä sosiaalista aktiivisuutta tukevassa palvelutarjonnassa Suomessa. Sävelsirkku kehitettiin yhdessä Vanhustyön keskusliiton ja vanhuspalvelujen tarjoajien kanssa Tekesin iWell-hankkeessa 1999. Pisimmät asiakassuhteet ovatkin jo lähes 15 vuoden mittaisia. Käyttäjäyhteisöjen määrä nousee jatkuvasti  ja palvelun piirissä on jo tuhansia ikä-ihmisiä eri puolella Suomea.

Sentinan arvoihin kuuluvat luotettavuus, palveluhenkisyys ja jatkuva kehittyminen. Teemme yhteistyötä tutkimuslaitosten ja alan oppilaitosten kanssa. Vuoden 2015 alussa julkaisimme Sävelsirkku -menetelmän myös kosketusnäytöillä käytettäväksi. Toimipisteemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla Klaukkalassa.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram