Hyvää joulua ystävälleni

Sävelsirkun joulukalenteri 2021

Jouluterveiset kulkeutuvat tällä lomakkeella Sävelsirkun joulustudioon. Vastaa viimeistään 14.11. jotta tervehdys, joululaulutoive tai joulumuisto ehtii joulukalenteriin.

  JOULUTERVEHDYS

  Luemme tervehdyksiä joka päivä Sävelsirkun Joulukalenterissa. Sitä kautta ne välittyvät kaikille Sävelsirkun kuuntelijoille Suomessa, Ruotsissa ja Australiassa. Luvallanne jaamme lähettämänne tervehdyksen myös Sentinan sosiaalisessa mediassa.

  Esimerkiksi: ”Onnelan palvelukodin asukkaat ja henkilökunta Leivoniemeltä toivottavat Hyvää Joulua kaikille Sävelsirkun kuulijoille”…. ”Päivätoiminnan torstain ryhmä Niemisjärveltä toivottaa kaikille kuulijoille iloista joulunodotusta!” ”Arvolan väki Helsingistä tervehtii kaikkia kuulijoita ja haastaa laulamaan yhdessä joululauluja joka päivä Joulukalenterin kuuntelun jälkeen!”

  Kirjoita tähän alle Joulutervehdys

  JOULULAULUTOIVE

  Minkä joululaulun haluaisitte kuulla Sävelsirkun joulutarjonnassa?
  Onko se joku alla listatuista suosituimmista kappaleista? Valitse yksi kappale napsauttamalla nimen edessä olevaa täppää. Osa kappaleista kuullaan Joulukalenterissa ja kaikki joululaulutoiveet toteutetaan Tänään-sivulla.

  Arkihuolesi kaikki heitäEn etsi valtaa loistoaEnkeli taivaanHeinillä härkien kaukalonJoulumaaJoulupuu on rakennettuPetteri PunakuonoSydämeeni joulun teenSylvian joululauluTulkoon jouluVarpunen jouluaamunaJouluyö, juhlayöJoulu on taasJoulu joka päiväHei MummoMaa on niin kaunisHiljaa, hiljaa joulunkellot kajahtaaJos listasta ei löytynyt toivelauluanne, kirjoita alle kappaleen nimi.

  LÄHETTÄJÄN TIEDOT:
  Täytä tiedot, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä. Ilmoitamme myös kaikille Joulukalenteriin osallistuneille, milloin teidän tervehdyksenne tai lähettämänne joulumuistelu kuullaan kalenterissa. Emme käytä tietojanne mihinkään muuhun tarkoitukseen.

  Lähettäjän nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Miltä osastolta/ryhmältä/yksiköstä ja paikkakunnalta terveiset tulevat (pakollinen)

  Terveisemme saa jakaa Sentinan sosiaalisessa mediassa:

  Jos haluat lähettää teiltä kuvan, lähetä se meille
  Kuvan saa luvallisesti julkaista kuvassa näkyvien henkilöiden luvalla.

  TOIVOTTU ESITYSAJANKOHTA

  Voit toivoa viikonpäivää (tai päivämäärää), jolloin terveisenne kuullaan Sävelsirkusta. Pyrimme huomioimaan kaikki toiveet, mutta päivätoiminnan ryhmien toiveet ensisijaisesti.
  Toivomme terveisiä joulukalenteriohjelmaan:

  JOULUMUISTELUT SÄVELSIRKUN JOULUKALENTERIIN

  Alla on aiheita, jotka toivottavasti herättävät muistoja ja kerrontaa ryhmissänne. Toivomme teidän kirjaavan ylös aiheiden kirvoittamia kommentteja, tarinoita tai ajatuksia, joita joulu asukkaissa tai asiakkaissanne nostaa mieleen.

  Valitse yksi tai useampi aihe ja kirjaa esiin nousevia muistoja alla olevaan viestikenttään. Muotoilemme ja lyhennämme tarvittaessa tekstiä, joten voit kirjoittaa huoletta.

  Kirjoita tähän alle joulumuistelu

  Kaikki valmista? Laita viesti Sentinan Sävelsirkku-joulustudioon painamalla Lähetä-nappia :-)

  Seuraa meitä myös Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/savelsirkku
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram